OBS: Vi skickar alla vardagar
SKICKAR INOM 24 TIMMAR

Begränsat till 1 paket per kund
Exklusivt internet erbjudande i Sverige

ENDAST
0
0 6 9
PROVER KVAR
LAGERFÖRSÄLJNING

Begränsat till 1 paket per kund
Exklusivt internet erbjudande i Sverige

Våra kunder

Sjuttiofem procent av vår hud består av vatten och kollagen. Vår hud utsätts för hård UVA- och UVB-strålning dagligen, vilket resulterar i åldersfläckar, fina linjer och rynkor. När vi blir äldre producerar våra kroppar mindre och mindre kollagen, vilket leder till att rynkor och fina linjer bildas. De flesta anti-aging produkter använder fragment av hydrolyserade molekyler innehållande kollagen som är för stora för att tas upp av huden med konventionella formler. Nordic SkinCares Anti aging serum har en genombrotts formel som levererar hela kollagen molekyler till huden. Nordic SkinCare bygger upp och föryngrar huden.

Funktioner i Nordic-Skincare Rynk kräm

 • Tar bort mörka ringar

  Återställer näring i form av fukt till området under ögat och tar bort svullnad.

 • Minskar rynkor i huden

  Förstärkning av kollagen och elastin hjälper till att bibehålla hudens struktur, vilket resulterar i en minskning av fina linjer.

 • Lämnar huden silkeslen

  Aktiva ingredienser gör det lättare att absorbera fukt, vilket i sin tur återfuktar huden och förhindrar torrhet.

 • Frisk och smidig hud

  Förhöjer hudens immunitet och förhindrar de skadliga effekterna av fria radikaler. Avlägsnar smuts som gör huden torr och missfärgad.

GRATIS FRAKT - Vi skickar alla vardagar

VI SKICKAR INOM 24 TIMMAR

BESTÄLL NU
 • HELT NATURLIGT

 • INGA KIRURGISKA INGREPP

 • INGEN DYR LASERBEHANDLING

Huden är kroppens största organ, men också ett av de mest utsatta. Som ung är din hud slät, frisk och spänstig. Men när vi blir äldre kan den bli slapp och missfärgad. Varför? Vår hud blir torr och tappar sin elasticitet eftersom den utsätts för ett brett spektrum av faktorer som angriper den, inklusive ålder, vind, solskador och fria radikaler.

Var och en av dessa faktorer minskar hudens förmåga att bibehålla sin elasticitet och fasthet. Ålder leder också till förlust och nedbrytning av kollagen i hudskikten. Kollagen är avgörande för att ge din hud struktur och fasthet. Allt eftersom vår kropp producerar mindre kollagen börjar din hud tunnas ut och bilda fina linjer.

Det bästa försvaret mot dessa negativa faktorer är att välja rätt hudvårdsprodukter som kan hjälpa till att minska synliga tecken på åldrande. Nordic-Skincare kan hjälpa dig med detta.

Naturligt ung och vacker hud

Har du någonsin undrat hur kändisar håller huden så slät och rynkfri? För porslinshy effekt använder sig kändisar av anti-aging krämer som ger dem jämnare, slätare och rynkfri hud.

Nordic Skin Care är hemligheten bakom spänstig frisk hud som ser flera år yngre ut. Klarar du inte av smärtan och kostnaden för dyra procedurer och operationer? Nordic Skincare jobbar naturligt för att återuppbygga hudens fukt, förbättra dess utseende och återställa din naturliga lyster för att få fram en yngre, friskare hud.

GRATIS FRAKT - Vi skickar alla vardagar

VI SKICKAR INOM 24 TIMMAR

BESTÄLL NU
BESTÄLL NU
Ditt godkännande av dessa villkor:
Genom att besöka vår webbplats och använda vår tjänst accepterar du våra villkor, sekretesspolicy, cookies och samtycker till att följa dem. Om du inte accepterar våra villkor bör du inte använda dig av vår webbplats. Om du bryter mot någon av dessa villkor upphör din rätt till åtkomst och användning av vår webbplats omedelbart. Vi förbinder oss till att serva våra kunder enligt detta avtal genom att utföra den tjänst du har begärt. Genom att göra det är vi tjänsteleverantör och du är vår kund. Vi utför en tjänst direkt åt dig och har ingen skyldighet gentemot någon annan part än dig. Om du använder vår tjänst för en annan persons räkning förblir vår skyldighet hos dig, kunden. Som vår kund gäller villkoren i detta avtal för dig, inte för andra parter eller agenter som kan vara associerade med dig.Ändringar av dessa villkor:
Vi förbehåller oss rätten att ändra dessa villkor då och då genom att ändra denna sida. De ändrade villkoren träder i kraft från det datum de publiceras på vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen efter att ändringar har publicerats accepterar du våra nya villkor.Tjänsten:
Vi erbjuder dig att handla på vår webbshop, samt anmäla dig till vår förmånsklubb för endast SEK 175 per månad Som medlem får du en rabatt på upp till 80% i vår webbshop när du handlar. Du kan säga upp ditt medlemskap utan ytterligare åtagande.Användning av vår webbplats:
Vår webbplats är endast avsedd för personligt bruk och du får inte använda den på ett olagligt eller bedrägligt sätt. Du bör endast använda vår tjänst om du bor i Sverige och är 18 år eller äldre. Om du använder vår webbplats på uppdrag av en annan person är du ansvarig för att de förstår och accepterar dessa villkor. När de lämnar din information bekräftar de att du har deras tillstånd att göra det.Kommunikation från eller på uppdrag av Xbeauty.club:
Vi kan kontakta dig via telefon, SMS, e-post och post om våra liknande produkter och tjänster om du inte har informerat oss om att du inte vill bli kontaktad på detta sätt. (Läs vår integritetspolicy för mer information).Immateriella rättigheter:
Vi är ägare eller rättighetsinnehavare av alla immateriella rättigheter på vår webbplats samt allt material som publiceras på den. Allt innehåll skyddas av internationell upphovsrättslag. Alla rättigheter är skyddade.

Du kan skriva ut en kopia eller så kan du spara ett utdrag av alla sidor från vår webbplats för din personliga lagring. Du kan göra andra uppmärksamma på material som publiceras på vår webbplats.

Du får inte ändra papper eller digitala kopior av material som du har skrivit ut eller laddat ner, och du får inte använda några illustrationer, fotografier, video- eller ljudsekvenser eller någon grafik, separat från någon associerad text.

Vår status (och eventuella identifierade bidragsgivare) som avsändare till material på vår webbplats måste alltid bekräftas.

Du får inte använda någon del av materialet på vår webbplats för kommersiella ändamål utan att få en licens för detta från oss eller våra licens leverantörer.

Alla rättigheter ägs av XBeauty.club


Information om dig och dina besök på vår webbplats:
Vi behandlar information om dig i enlighet med vår integritetspolicy. Genom att använda vår webbplats bekräftar du att din information används i förhållande till detta, och du garanterar att all information som tillhandahålls är korrekt och riktig.

Vi ser till att materialet på vår webbplats är korrekt och försöker korrigera eventuella fel eller uttalanden så snart vi blir medvetna om dem. Vi kan dock inte garantera att vår webbplats alltid är korrekt och felfri. Vi förbehåller oss därför rätten att när som helst ändra information som visas.

Vårt ansvar:
Vi tar inte ansvar för förlust eller skada du kan drabbas av (direkt eller indirekt) under följande villkor:

Om informationen du lämnar till oss är felaktig, ofullständig eller vilseledande.
Om produkten eller tjänsten du köper inte är lämplig för dig och / eller som ett resultat av din användning eller oförmåga att använda vår webbplats på grund av omständigheter som ligger utanför vår rimliga kontroll.
Och

Virus Hackning och andra brott:
Du får inte missbruka vår webbplats för att infektera virus, trojanska hästar, maskar, logiska attacker eller annat material som är skadligt eller tekniskt skadligt. Du får inte försöka få obehörig åtkomst till vår webbplats, eller servern som är värd för webbplatsen, eller någon server, dator eller databas som är länkad till vår webbplats. Du får inte attackera vår webbplats eller göra en distribuerad attack på tjänsten.

Genom att bryta mot denna bestämmelse kommer du att begå ett brott enligt lagen om data intrång som antogs 1990. Vi rapporterar sådana brott till lämpliga myndigheter och vi kommer att samarbeta med dessa myndigheter för att avslöja din identitet för dem. I händelse av ett brott upphör dina rättigheter att använda vår webbplats omedelbart.

Du får inte skapa en länk från en webbplats som inte ägs av dig.

Vår webbplats får inte vara inramad / iframe på någon annan webbplats, och du får inte heller skapa en länk till någon annan del av webbplatsen än vår webbplats. Vi förbehåller oss rätten att dra tillbaka ett yttrande utan förvarning via meddelande.

Om du vill använda material på vår webbplats på något annat sätt än vad som anges ovan, vänligen kontakta oss via vårt kontaktformulär genom att klicka här.Klagomål:
Vi strävar efter att ge en utmärkt service till alla våra kunder. Om du känner att vi inte har tillhandahållit vår tjänst eller vill rapportera ett formellt klagomål av något slag, skriv till:
Klagomål:
hallo@xbeauty.clubTillämplig lag och jurisdiktion:
Dessa villkor samt åtkomst till och användning av vår webbplats (inklusive eventuella tvister eller anspråk som uppstår till följd av eller i samband med dem) måste regleras av och tolkas i enlighet med svensk lag.

Du samtycker till att vara föremål för svensk domstol i samband med dessa villkor och åtkomst till och användning av vår webbplats.I allmänhet:
Detta avtal är på svenska och all kommunikation mellan dig och oss sker på svenska.

Om någon bestämmelse i dessa villkor visar sig vara olaglig, ogiltig eller omöjlig att hantera, är denna bestämmelse inte giltig under dessa villkor men påverkar inte giltigheten eller verkställandet av de återstående villkoren.

Våra villkor, sekretesspolicy och cookies utgör hela avtalet mellan dig och oss angående användningen av vår webbplats.

Inget fel eller fördröjning från oss att utöva några av våra rättigheter enligt dessa villkor kommer att utgöra att vi avstår från dessa rättigheter, och det kommer inte heller att utesluta att någon eller några av oss har rätt att utesluta någon rättighet.17 Hur man kontaktar oss:

Om du har frågor om dessa villkor eller vill kontakta oss av andra skäl kan du kontakta oss via e-post: se kontaktinformation på vår webbplats.

Senast uppdaterad 2020-01-20
Ditt godkännande av dessa villkor:
Genom att besöka vår webbplats och använda vår tjänst accepterar du våra villkor, sekretesspolicy, cookies och samtycker till att följa dem. Om du inte accepterar våra villkor bör du inte använda dig av vår webbplats. Om du bryter mot någon av dessa villkor upphör din rätt till åtkomst och användning av vår webbplats omedelbart. Vi förbinder oss till att serva våra kunder enligt detta avtal genom att utföra den tjänst du har begärt. Genom att göra det är vi tjänsteleverantör och du är vår kund. Vi utför en tjänst direkt åt dig och har ingen skyldighet gentemot någon annan part än dig. Om du använder vår tjänst för en annan persons räkning förblir vår skyldighet hos dig, kunden. Som vår kund gäller villkoren i detta avtal för dig, inte för andra parter eller agenter som kan vara associerade med dig.Ändringar av dessa villkor:
Vi förbehåller oss rätten att ändra dessa villkor då och då genom att ändra denna sida. De ändrade villkoren träder i kraft från det datum de publiceras på vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen efter att ändringar har publicerats accepterar du våra nya villkor.Tjänsten:
Vi erbjuder dig att handla på vår webbshop, samt anmäla dig till vår förmånsklubb för endast SEK 175 per månad Som medlem får du en rabatt på upp till 80% i vår webbshop när du handlar. Du kan säga upp ditt medlemskap utan ytterligare åtagande.Användning av vår webbplats:
Vår webbplats är endast avsedd för personligt bruk och du får inte använda den på ett olagligt eller bedrägligt sätt. Du bör endast använda vår tjänst om du bor i Sverige och är 18 år eller äldre. Om du använder vår webbplats på uppdrag av en annan person är du ansvarig för att de förstår och accepterar dessa villkor. När de lämnar din information bekräftar de att du har deras tillstånd att göra det.Kommunikation från eller på uppdrag av Xbeauty.club:
Vi kan kontakta dig via telefon, SMS, e-post och post om våra liknande produkter och tjänster om du inte har informerat oss om att du inte vill bli kontaktad på detta sätt. (Läs vår integritetspolicy för mer information).Immateriella rättigheter:
Vi är ägare eller rättighetsinnehavare av alla immateriella rättigheter på vår webbplats samt allt material som publiceras på den. Allt innehåll skyddas av internationell upphovsrättslag. Alla rättigheter är skyddade.

Du kan skriva ut en kopia eller så kan du spara ett utdrag av alla sidor från vår webbplats för din personliga lagring. Du kan göra andra uppmärksamma på material som publiceras på vår webbplats.

Du får inte ändra papper eller digitala kopior av material som du har skrivit ut eller laddat ner, och du får inte använda några illustrationer, fotografier, video- eller ljudsekvenser eller någon grafik, separat från någon associerad text.

Vår status (och eventuella identifierade bidragsgivare) som avsändare till material på vår webbplats måste alltid bekräftas.

Du får inte använda någon del av materialet på vår webbplats för kommersiella ändamål utan att få en licens för detta från oss eller våra licens leverantörer.

Alla rättigheter ägs av XBeauty.club


Information om dig och dina besök på vår webbplats:
Vi behandlar information om dig i enlighet med vår integritetspolicy. Genom att använda vår webbplats bekräftar du att din information används i förhållande till detta, och du garanterar att all information som tillhandahålls är korrekt och riktig.

Vi ser till att materialet på vår webbplats är korrekt och försöker korrigera eventuella fel eller uttalanden så snart vi blir medvetna om dem. Vi kan dock inte garantera att vår webbplats alltid är korrekt och felfri. Vi förbehåller oss därför rätten att när som helst ändra information som visas.

Vårt ansvar:
Vi tar inte ansvar för förlust eller skada du kan drabbas av (direkt eller indirekt) under följande villkor:

Om informationen du lämnar till oss är felaktig, ofullständig eller vilseledande.
Om produkten eller tjänsten du köper inte är lämplig för dig och / eller som ett resultat av din användning eller oförmåga att använda vår webbplats på grund av omständigheter som ligger utanför vår rimliga kontroll.
Och

Virus Hackning och andra brott:
Du får inte missbruka vår webbplats för att infektera virus, trojanska hästar, maskar, logiska attacker eller annat material som är skadligt eller tekniskt skadligt. Du får inte försöka få obehörig åtkomst till vår webbplats, eller servern som är värd för webbplatsen, eller någon server, dator eller databas som är länkad till vår webbplats. Du får inte attackera vår webbplats eller göra en distribuerad attack på tjänsten.

Genom att bryta mot denna bestämmelse kommer du att begå ett brott enligt lagen om data intrång som antogs 1990. Vi rapporterar sådana brott till lämpliga myndigheter och vi kommer att samarbeta med dessa myndigheter för att avslöja din identitet för dem. I händelse av ett brott upphör dina rättigheter att använda vår webbplats omedelbart.

Du får inte skapa en länk från en webbplats som inte ägs av dig.

Vår webbplats får inte vara inramad / iframe på någon annan webbplats, och du får inte heller skapa en länk till någon annan del av webbplatsen än vår webbplats. Vi förbehåller oss rätten att dra tillbaka ett yttrande utan förvarning via meddelande.

Om du vill använda material på vår webbplats på något annat sätt än vad som anges ovan, vänligen kontakta oss via vårt kontaktformulär genom att klicka här.Klagomål:
Vi strävar efter att ge en utmärkt service till alla våra kunder. Om du känner att vi inte har tillhandahållit vår tjänst eller vill rapportera ett formellt klagomål av något slag, skriv till:
Klagomål:
hallo@xbeauty.clubTillämplig lag och jurisdiktion:
Dessa villkor samt åtkomst till och användning av vår webbplats (inklusive eventuella tvister eller anspråk som uppstår till följd av eller i samband med dem) måste regleras av och tolkas i enlighet med svensk lag.

Du samtycker till att vara föremål för svensk domstol i samband med dessa villkor och åtkomst till och användning av vår webbplats.I allmänhet:
Detta avtal är på svenska och all kommunikation mellan dig och oss sker på svenska.

Om någon bestämmelse i dessa villkor visar sig vara olaglig, ogiltig eller omöjlig att hantera, är denna bestämmelse inte giltig under dessa villkor men påverkar inte giltigheten eller verkställandet av de återstående villkoren.

Våra villkor, sekretesspolicy och cookies utgör hela avtalet mellan dig och oss angående användningen av vår webbplats.

Inget fel eller fördröjning från oss att utöva några av våra rättigheter enligt dessa villkor kommer att utgöra att vi avstår från dessa rättigheter, och det kommer inte heller att utesluta att någon eller några av oss har rätt att utesluta någon rättighet.17 Hur man kontaktar oss:

Om du har frågor om dessa villkor eller vill kontakta oss av andra skäl kan du kontakta oss via e-post: se kontaktinformation på vår webbplats.

Senast uppdaterad 2020-01-20